procon_logo

A konténer építés folyamata

‘’Aki nem tervez, a bukást tervezi meg.’’ (Winston Churcill)

Alapos előkészítés és kiszámítható ütemterv

Tapasztalataink alapján minden konténer és moduláris projekt az előkészítésen és kiszámítható ütemterven múlik, ezért mindenki számára átláthatóvá tettük a folyamat lépéseit. Ügyfeleinket végigkísérjük a teljes folyamaton: az első személyes konzultációtól a vázlattervig, majd a részletes kiviteli tervtől a kulcsrakész megoldásig.

A konténerek és moduláris építmények tervezését és az ügyfél konzultációkat online vagy személyes találkozó keretében váci telephelyünkön végezzük.

Széleskörű tapasztalat a konténertervezésben

Konténer tervezésre az alábbi referenciákkal rendelkezünk:

A konténer építés folyamata, az együttműködés lépései​

Tekintsük át, hogy milyen lépéseken kell végigmenni a konténer tervezése, építése, telepítése során:

A konténer projekt lépései: tervezéstől a telepítésig

Tapasztalataink alapján minden konténer és moduláris projekt az előkészítésen és kiszámítható ütemterven múlik,ezért mindenki számára átláthatóvá tettük a  folyamat lépéseit. Ügyfeleinket végigkísérjük a teljes folyamaton: az első személyes konzultációtól a vázlattervig, majd a részletes kiviteli tervtől a kulcsrakész megoldásig.

1. Fázis: Telepítési helyszín adottságainak értékelése

A helyszín megközelíthetősége alapvetően befolyásolja az kivitelezési technológiánkat, melynek típusai lehetnek:

Opcionális helyszíni szemle során vizsgáljuk, hogy a telek megközelíthető-e platós vagy darus nagyautóval, illetve a kész elemek beemelését milyen tényezők akadályozhatják: például villanyvezeték, szomszéd épület, kanyarodósugár, növényzet, alagutak, behajtási engedélyek.

2. Fázis: Vázlatterv és indikatív árajánlat készítése

A helyszíni adottságok értékelése és személyes vagy online konzáltációt követően elkészítjük előzetes, indikatív ajánlatunkat, melyről felülnézeti 2D vázlattervet, igény esetén 3D-s tervet készítünk, jellemzően az alábbi tartalommal:

3. Fázis: Részletes kivitelezési ajánlat

A harmadik fázisban részletes, egyedi ajánlatot és tervet készítünk. Egyes helyszíneken építési engedély köteles tervezési folyamat szükséges, melyet minden esetben a HÉSZ (Magyarországon Helyi Építési Szabályzat) szabályoz. Ilyen esetben építész alvállalkozó bevonása szükséges.
Az engedélyhez kötött komplett kiviteli tervek (engedélyezési és műszaki kivitelezési) négy fő részből állnak:

4. Fázis: Szerződéskötés, szerkezet gyártás megkezdése

Gyártási előleg befizetése szükséges a gyártás megkezdése előtt 15 nappal. Amennyiben a befizetés megtörtént, a gyártási folyamat a szerkezetépítéssel megkezdődik. A projekt műszaki tartalmától függően ebben a fázisban a helyszín előkészítése és az alapozási, csőszerelési és villanyszerelési munkák is megkezdődnek.

5. fázis: Belső munkálatok

A szerkezeti munkák befejezése után a belső munkálatok kezdődnek: vezetékek kiépítése, festés, burkolás, szigetelés és egyéb munkák elvégzése.

6. fázis: Szállítás, telepítés

Ebben a fázisban a moduláris ház már telepítésre kész. A logisztikát érintő kérdéseket irodánkból egyeztetjük és felvesszük újból a kapcsolatot a daruzásért felelős céggel. Projektcsapatunk a helyszínen irányítja a munkálatokat. A fizetéstől számítva 15 munkanapon belül szállítjuk a kért és már előkészített területre.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Valósítsa meg konténer projektjét a PRO-CON-nal!

Akár irodát, raktárat, üzlethelyiséget, lakóépületet vagy bármilyen más célú konténeres építményt tervez, a PRO-CON a tökéletes partner a projekt megvalósításához. Szakértő csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

Kérjen ajánlatot!

Kérjük, engedélyezze a JavaScriptet a böngészőjében az űrlap kitöltéséhez.
Checkboxes
Kérjük, engedélyezze a JavaScriptet a böngészőjében az űrlap kitöltéséhez.
Adatvédelem
A weboldal Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Adatvédelem és Általános szerződési feltételek.
hu_HUMagyar

Kérjen ajánlatot!