procon_logo

PRO-CON konténer tanterem

Konténeres megoldások az igényeire szabva!

Rugalmas oktatási tér, határtalan lehetőségek óvodák, iskolák és felsőoktatási intézmények számára

A konténeriskolák és óvodák kiválóan alkalmasak arra, hogy rugalmas és innovatív tanulási környezetet teremtsenek, amely elősegíti a diákok kreativitását, önkifejezését és együttműködését. Emellett ezek a létesítmények gyorsan telepíthetők és könnyen átalakíthatók, ami rugalmas választást kínál az oktatási intézményeknek az igények és körülmények változásaival való alkalmazkodásra.

Inspiráló és kreatív tanulási élmény konténer tanteremben

Az innováció és a rugalmasság találkozása sok esetben egy konténer iskolában, óvodában ölt testet. Miért? Akár ideiglenesen egy tervezett vagy nem tervezett felújítás miatt, akár kapacitásbővítés miatt – sokszor a konténer építmény szolgál segítségül. Konténerekből átalakított tantermek inspiráló és kreatív tanulási élményeket nyújtanak, melyek lehetővé teszik a diákok, óvodások számára, hogy felfedezzék és kibontakoztassák tehetségüket.

Konténer iskola és óvoda - Új generációk újragondolt tantermei

A konténeriskolák és konténeróvodák elterjedése az utóbbi évtizedben látványos növekedést mutat, mivel egyre több oktatási intézmény és közösség is felismeri az ezekben rejlő lehetőségeket, olyan területeken alkalmazzák, ahol hagyományos építési módszerekkel nehezebb, költségesebb vagy sokkal időigényesebb lenne oktatási létesítmények létrehozása.

Egy konténer tanterem számos funkcióval felszerelhető, hogy kényelmes és hatékony tanulási környezetet biztosítson a diákok számára. A funkciók kiválasztása az Ön egyedi igényeitől és költségvetésétől függően változik.

Milyen funkciókkal szerelhető fel egy konténer tanterem?

Alapvető funkciók

Biztonsági funkciók

További funkciók

A konténer tanterem funkcióinak kiválasztásakor fontos figyelembe venni a diákok igényeit, a költségvetést és a rendelkezésre álló helyet. A megfelelő funkciókkal felszerelt konténer tanterem kényelmes és hatékony tanulási környezetet biztosíthat a diákok számára.

Ezenkívül érdemes megfontolni a következőket is:

Miért érdemes konténer iskolát és óvodát építeni?

Az konténer iskola, óvoda építés lépései

A konténer iskola, óvoda moduláris épület, azaz a gyártás szakműhelyben történik, a helyszíni telepítés csupán a folyamat utolsó részét teszi ki.

A konténer óvoda, konténer iskola telepítésének lépései

A konténer óvoda és konténer iskola telepítésének lépései gondosan tervezettek, megfelelő és minőségi kivitelezéssel biztosítja a gyermekek biztonságát. Íme néhány lépés, amelyek részei a telepítési folyamatnak:

A telepítés folyamata projektenként eltérhet, a projektet érintő externális és internális tényezők miatt. Fontos, hogy minden lépést gondosan megtervezzünk, hogy a minőség, hatékonyság és biztonság minden lépésben jelen maradhasson.

Konténer óvoda és iskola árát befolyásoló tényezők

A konténer óvoda és iskola árát befolyásoló tényezők számos tényezőtől függenek, és az ár jelentős mértékben változhat az adott projekt egyedi jellemzőitől és követelményeitől függően. Néhány fontos tényező:

Konténer iskola, konténer óvoda ára telepítés nélkül

Konténer tanterem ár: 0,5 M-Ft/m2-től

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, hitelt érdemlő árajánlat minden esetben pontos műszaki tartalom ismeretében készül.

Konténer tanterem telepítésének ára

A kisebb konténer építmény telepítésének ára számos tényezőtől függ, de általánosságban 2-4 millió Ft között mozog.

Számításba kell venni a szállítási díjakat, útvonalengedélyeket, daruzási díjakat és a beüzemeléshez szükséges munkálatok díját. 

Fontos megjegyezni, hogy ezek a saját tapasztalatainkon alapuló, szakcég által kivitelezett, becsült árak. A helyszín felmérésével kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, hitelt érdemlő árajánlat minden esetben pontos műszaki tartalom ismeretében készül.

Konténer iskola, óvoda galéria

További, konténer építményekkel kapcsolatos képeket a referenciáink oldalon talál.

Konténer tanterem bemutató videó

Lépjen kapcsolatba velünk!

Valósítsa meg konténer projektjét a PRO-CON-nal!

Akár irodát, raktárat, üzlethelyiséget, lakóépületet vagy bármilyen más célú konténeres építményt tervez, a PRO-CON a tökéletes partner a projekt megvalósításához. Szakértő csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

Kérjen ajánlatot!

Kérjük, engedélyezze a JavaScriptet a böngészőjében az űrlap kitöltéséhez.
Checkboxes
Kérjük, engedélyezze a JavaScriptet a böngészőjében az űrlap kitöltéséhez.
Adatvédelem
A weboldal Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Adatvédelem és Általános szerződési feltételek.
hu_HUMagyar

Kérjen ajánlatot!