procon_logo

Rólunk

Cégadatok

Kik vagyunk?

A Proseco Ipari megoldások Kft 2018-ban hozta létre konténer és moduláris építészet üzletágát PROCON (professional containers) elnevezéssel. Jelenleg a magyar piac meghatározó szereplői vagyunk magas hozzáadott értékű, egyedi konténer és moduláris építmények kulcsrakész kivitelezésében. Elsősorban az ipari technológiai konténer és moduláris / konténer szálláshelyek kivitelezésében rendelkezünk tapasztalattal. A projektek komplex lebonyolítását saját és alvállalkozói kapacitással végezzük váci telephelyünkön.

Mit építünk?

Konténer és egyedi vázszerkezetű (acél, alumínium profil, fa) moduláris építményeket tervezünk, kivitelezünk és telepítünk egyedi igények alapján. Szakkivitelezésünk magába foglalja a speciális tervezés, szerkezetépítés, csőszerelés, villanyszerelés, szárazépítészet és egyéb szaképítési feladatokat, emellett speciális igényként megjelentek energiatermelés és energiatárolás megoldások.

Hogyan építjük?

A tervezési és építési fázis szinte teljes egészében a telephelyünkön zajlik, helyszíni telepítés csupán a projekt utolsó fázisát teszi ki. Az építés során felhasznált anyagok jellemzően szárazépítészeti elemek. Folyamatunk fázisai lehatároltak, könnyen átláthatóak és tervezhetőek.

Az általunk kivitelezett konténer és moduláris projektek elsősorban másodlagos építmények, melyek az alábbi célokkal készülnek:
ipari alkalmazások: mobil berendezések, technológia pl.: gyártás, tesztelés, energia-, adat-, anyag tárolás, töltés, stb.
vendéglátás: vendégház, kempingház, szaunaház, úszóház, rendezvény
kkv üzlethelyiség: benzinkút, fodrászat, fagyizó, kávézó, stúdió
egyedi lakossági igények: medence, home office, szaunaház

Kinek építjük?

Ipari és magán megrendelők részére egyaránt, jellemzően 10-100M Ft projekt értéktartományban.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Valósítsa meg konténer projektjét a PRO-CON-nal!

Akár irodát, raktárat, üzlethelyiséget, lakóépületet vagy bármilyen más célú konténeres építményt tervez, a PRO-CON a tökéletes partner a projekt megvalósításához. Szakértő csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

Kérjen ajánlatot!

Kérjük, engedélyezze a JavaScriptet a böngészőjében az űrlap kitöltéséhez.
Checkboxes
Kérjük, engedélyezze a JavaScriptet a böngészőjében az űrlap kitöltéséhez.
Adatvédelem
A weboldal Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Adatvédelem és Általános szerződési feltételek.
hu_HUMagyar

Kérjen ajánlatot!