procon_logo

PRO-CON mobil szaunaház

Wellness élmény bárhol, bármikor

Mobil szaunaház: Ahol a wellness élmény mindig kéznél van

A PRO-CON moduláris konténer építményeivel a wellness élmény mindig kéznél van!

Ismerd meg a PRO-CON moduláris építményeket, legyen saját szaunád a kertben, a teraszodon, vagy akár a kedvenc vízparti helyeden. A konténer szaunaházakkal ez mostantól lehetséges!

Próbálja ki, és élvezze a mobil szaunaház egyszerűségét és kényelmét!

Konténer szaunaház, mint wellness helyiség

Fedezze fel a tökéletes harmóniát és relaxációt egy szaunaházban, ami több mint csak egy egyszerű épület – ez az otthoni wellness élményének meghatározó része lesz. Élvezze a stressz és feszültség eltűnését, miközben mélyen behatol a forró gőzök által nyújtott gyógyító élménybe. Legyen az otthona egy oázis, ahol teste és lelke újra feltöltődhet, és ahol mindennapjaiba a teljes kikapcsolódás és feltöltődés élménye hatol be. A szaunaház nem csupán egy hely, hanem egy életstílus, amelynek központjában az egészség, a nyugalom és a jó közérzet áll.

A PRO-CON szaunaház előnyei

A konténer szaunaház építésének lépései

A szaunaház építése számos lépésből áll, amelyek megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel biztosítják a kényelmes és funkcionális végeredményt. Íme néhány lépés, amelyek általában részei ennek a folyamatnak:

Ezek csak általános lépések, és a szaunaház építési folyamata változhat az adott projekt egyedi jellemzőitől és követelményeitől függően. Fontos, hogy minden lépést gondosan megtervezzenek és kivitelezzünk annak érdekében, hogy a szaunaház megfeleljen az elvárásoknak és a funkcionalitásnak.

A telepítés lépései

A mobil szaunaház építése hasonló lépésekből áll, mint a hagyományos szaunaházé, de van néhány különbség a hordozhatóság és a rugalmasság miatt. Íme néhány lépés, amelyek általában részei ennek a folyamatnak:

Ezek csak általános lépések, és a mobil szaunaház építése során a specifikus tervezési és gyártási folyamatok és eljárások változhatnak. Fontos, hogy minden lépést gondosan megtervezzenek és kivitelezzenek annak érdekében, hogy a mobil szaunaház megfeleljen az elvárásoknak és a funkcionalitásnak.

konténer szauna

Mobil szauna árának befolyásoló tényezői

A mobil szaunaház árát befolyásoló tényezők számos tényezőtől függnek, és az ár jelentősen változhat az adott projekt egyedi jellemzőitől és követelményeitől függően. Néhány fontos tényező:

Ezek csak általános lépések a konténer szauna telepítése során a specifikus helyszíni feltételektől és követelményektől függően változhatnak. Fontos, hogy minden lépést gondosan megtervezzünk és kivitelezzünk annak érdekében, hogy az üzleti konténer megfeleljen az elvárásoknak és a funkcionalitásnak.

Konténer szauna ára telepítés nélkül

Az alábbi összegek a konténer szaunák árát mutatja általánosságban a telepítési díj nélkül.

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, hitelt érdemlő árajánlat minden esetben pontos műszaki tartalom ismeretében készül.

Konténer szauna telepítésének ára

A konténer szauna telepítésének ára számos tényezőtől függ, de általánosságban 2-4 millió Ft között mozog.

Számításba kell venni a szállítási díjakat, útvonalengedélyeket, daruzási díjakat és a beüzemeléshez szükséges munkálatok díját.

Egy kis konténer (20 láb) telepítése 2-3 millió Ft-ba kerül, míg egy nagy konténer (40 láb) telepítése 3-4 millió Ft-ba kerülhet.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a saját tapasztalatainkon alapuló, szakcég által kivitelezett, becsült árak. A helyszín felmérésével kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, hitelt érdemlő árajánlat minden esetben pontos műszaki tartalom ismeretében készül.

Konténer szaunaház galéria

További, konténer építményekkel kapcsolatos képeket a referenciáink oldalon talál.

Konténer szaunaház bemutató videó

Lépjen kapcsolatba velünk!

Valósítsa meg konténer projektjét a PRO-CON-nal!

Akár irodát, raktárat, üzlethelyiséget, lakóépületet vagy bármilyen más célú konténeres építményt tervez, a PRO-CON a tökéletes partner a projekt megvalósításához. Szakértő csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

Kérjen ajánlatot!

Kérjük, engedélyezze a JavaScriptet a böngészőjében az űrlap kitöltéséhez.
Checkboxes
Kérjük, engedélyezze a JavaScriptet a böngészőjében az űrlap kitöltéséhez.
Adatvédelem
A weboldal Google reCAPTCHA védelemmel van ellátva.
Adatvédelem és Általános szerződési feltételek.
hu_HUMagyar

Kérjen ajánlatot!